Reis en aankomst in Amerika!!
Door: Harold
Blijf op de hoogte en volg Harold
03 Maart 2010 | Verenigde Staten, Eastland
Maandag 1 maart ging de wekker rond een uur of 5.. 8uur moest ik op het vliegveld staan op Schiphol. Moeders heeft mij met de auto naar station Meppel gebracht. Daar werd ik in de trein richting Schiphol gereden. In Zwolle stapte Roelof Hoving bij mij in. Hij is met mij meegegaan om mij weg te brengen naar Schiphol. Op Schiphol liep alles volgens planning. Ruim op tijd en het afscheid nemen was zwaar:P En rond 11uur ging het vliegtuig de lucht in richting Chicago! Na zo'n 8uren vliegen kwamen wij daar aan.. Daar moesten wij in een lange rij gaan staan voor paspoort controle etc. Dit duurde echter heeeeel lang! Het broertje van Feddrik Zantinge kwamen wij in die lange rij nog tegen. Was wel grappig.
Na deze paspoort controle moesten wij hard lopen naar de juiste gate.. Hier hadden wij niet zoveel tijd meer voor. Haas zag alles niet helemaal meer zitten en dacht dat wij het vliegtuig zouden missen.. Onze koffers moesten nog door zo'n apparaat heen en ze wilden iedereen weer fouleren.. Dat duurde en duurde.. Ons vliegtuig zou met 5min ongeveer opstijgen!
Eenmaal alle rommel weer bijelkaar, rennen naar het vliegtuig.. Wij zaten er net in en de deuren gingen dicht.. 10 later zaten wij al in de lucht.. Dat was dus allemaal net op tijd..
Eenmaal in Dallas aangekomen moesten wij op zoek naar de auto.. Na een beetje zoeken hadden wij de koffers en de juiste reismaatschappij gevonden.. Beetje ouwehoeren met die kerel.. Was wel grappig.. Één ding heb ik goed onthouden wat hij zei: "Yhea man, Thats what we do in Texas: We're killing a lot of cows!"
Auto gehuurd en een motel opgezocht. Heerlijk geslapen! Gister hebben wij Fort Worth bezocht. Veel country gebeuren daar! Paar foto's gemaakt en een hoop lol gehad met Amerikanen! Iedereen vindt het cool dat je uit Nederland komt! "Welcome in TEXAS!!" That's what we the whole day hear!
Vandaag reizen wij naar New Mexico, daar zitten twee jongens die wij van school kennen. Zo'n 8 uur rijden, maar gister hebben wij de eerste paar uurtjes al gereden.. Daar gaan wij bedrijven kijken!!
Amerika is een land van melk en honing, Mac Donalds en veel meer andere gekke eettenten! Echt alleen maar vreten hier! Het eten is allemaal goed, maar het ontbijt is nog niet je van het.. Alleen maar zoet eten hier!! Maarja, daar moeten wij maar aan wennen..
Wij stappen zo in de auto richting New Mexico!! Vrijdag gaan wij naar een rodeo in Fort Worth!! Hebben daar allebei reuze veel zin in!
Groeten uit TEXAS!
Harold.
voor de foto's: zie mijn hyves: http://wittelte.hyves.nl/
03 Maart 2010 - 14:59
Marije:
Jij kan ook net stil zitten :D
Veel plezier en geniet ervan!! -
03 Maart 2010 - 15:03
Pauline:
Hee Harold!
Goed aangekomen gelukkig:D
Leuk verhaal.. en niet te dik worden hea!:P
haha. heeeel veel succes in Texas, ik weet nu waar het ligt. haha
xxxPauline -
03 Maart 2010 - 18:55
Lucas En Erna:
hey Harold,
Zo ...veilig in Texas en ga er een mooie tijd maken, wij gaan in mei naar NC.
Mail je adres ff , you' ll never know!
04 Maart 2010 - 11:30
Marchien:
haroldje !! je bent al in amerika ... ik zat al een paar keer te aan je te denken, hoe en wat je je nu zou voelen !! met wie ben je ??? en waar ga je vast verblijven ??
dat amerikanen enorm veel waarde hechten aan eten, en vooral zoete cakes etc hechten dat komt me heel bekend voor ... echt altijd na normaal eten, hebben ze hun dessert, wat cake is !!! ipv yoghurt of vla :) haha
liefzz march -
05 Maart 2010 - 16:05
Arjan S:
heey harold,
al lekker aan het genieten in de states zie ik. mooi man. dat eten is idd heel ernstig daar. heb ik me ook iedere keer weer over verbaasd.
nou suc6 de komende tijd maak er wat moois van en houd ons op de hoogte
greetz -
12 Maart 2010 - 14:27
Maria Van Dolderen:
Hallo Harold,leuk,je verslag van de,toch wat hectische,reis.Wel fijn iets van je te horen.je was/bent de vriendin van Mariët.Ik ben haar oma.maar ik weet nog heel goed,wie en hoe je was.Ik hoop,dat jullie een goeie tijd hebben in de VS.Wees voorzichtig en kom weer veilig terug.Lieve groet,Maria(oma van Mariët). -
18 Maart 2010 - 12:15
Roeffie,:
Harold nog een ding zei je in het verhaal verkeerd: Amerika is het land van melk en honing... dat was Canada toch al??:P