Rondreizen! - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Harold Pot - WaarBenJij.nu Rondreizen! - Reisverslag uit Ottawa, Canada van Harold Pot - WaarBenJij.nu

Rondreizen!

Blijf op de hoogte en volg Harold

12 Augustus 2007 | Canada, Ottawa

Ha mensen!!
Hoe gaat het met jullie?
Hier gaat het dikke prima;) Jolte en ik zijn druk aan het rondreizen en de Rockie Mountains aan het bekijken! Wij hebben ook al wat bergen beklommen.
Vandaag hebben we de hoogste berg in de Rockie Mountains bekeken. De Mount Robson. Deze is 3954meter hoog! We konden de top niet zien, omdat er overal wolken waren. Rond de top tenminste. We hebben wel wat foto's gemaakt, maar hier in het internetcafe kan ik ze niet op de site zetten.
De natuur is hier erg mooi. Er moet veel wild hier in de bossen zitten. We hebben al wel beren gezien!! Die lopen gewoon in het wild! Ik heb al 6 beren gezien. Soms als het rustig op de weg is, dan lopen ze midden op de weg waar auto's langs rijden. En we hebben een andere heeeeel dichtbij gezien. We liepen door een bos, (een grote wandelroute voor toeristen) en dan had je kans dat je beren zag. Wij overal kijken, en ineens, 15 meter van ons vandaan liep zo'n zwarte beer!!! Echt cool om te zien. Wij wat foto's maken, maar doen de beer ons zach, liep die hard weg. Dus niet zoveel foto's gemaakt.
Voor de rest mooie meren en rivieren en watervallen gezien. Wel wat anders dan het watern in Nederland.
Nou dit was het eerst. De tijd is bijna op. Nog een paar seconden hier in Jasper!
Tot snel!!!
18 augustus kom ik terug!!

Dat dus,

Harold

• 13 Augustus 2007 - 07:15

Christina:

cool beren!!;)
    en dus al veel bergen beklommen!
    ik hoop jullie zaterdag te zien!!!

liefs Christina

• 13 Augustus 2007 - 09:36

Marchien:

chill om nog wat van jullie te horen !! Ik had al verwacht dat jullie beren gingen zien, omdat dat op een 'vakantie' in Canada heel normaal is ! Al is het ook keigevaarlijk, vooral als je 's nachts in je tent ligt .....
    Maar wel supercool, alleen daarom al vind ik het jammer dat ik niet even kan komen kijken daar; ik wil ook beren in het echt in het wild zien !!!
    Enjoy jullie trip en tot zaterdag !!!!
    groetjes uit Enschede, waar ik nog zit !!

• 13 Augustus 2007 - 09:51

Riet Van Dolderen:

Hoi Harold,Heb je de Rocky mountains niet beklommen?
    Dat lijkt me ne echt iets voor jou.En die beren;pas maar op,want die kunnen heel hard lopen al zou je dat niet zo zeggen;ze zie er nogal lomp uit.
    Maar gaaf joh!dat je dat allemaal te zien krijgt.Het zal in Holland wel weer tegen vallen;zo saai!!
    Goeie terugreis en wie weet zie ik je snel een keer bij Mariet.
    Lieve groet,Riet van Dolderen

• 14 Augustus 2007 - 08:55

Marga, Jan & Hilde:

Hoi Harold,

Fantastisch echter beren! We hopen dat jullie nog veel zien de laatste week in Canada. We zijn heel erg benieuwd naar alle verhalen uit Canada. De foto's waren in ieder geval veelbelovend.
    Tot in Nederland.

Jan, Marga en Hilde.

• 15 Augustus 2007 - 12:55

D Pot Austr.:

Great!!! The Rockies!! Isn't that amazing...............majestic, isn't it? Be careful with those bears though......I hate you to become their next dinner!! Brrrrrrr..............